AMJK

Arendal MJ-klubb (AMJK) består av en liten gruppe modelljernbaneinteresserte i Arendals-regionen. Vi har en felles interesse for de jernbanestrekningene som eksisterer og eksisterte i vårt nærområde, og vi forsøker også å gjenskape disse i modell, både hver for oss og i fellesskap. På denne websiden vil vi presentere bilder fra våre moduler og fra våre forskjellige hjemmeanlegg. Vi ønsker deg velkommen inn!



torsdag 30. januar 2014

Togframføring på Hansholm industribaner

Klubbanlegget Hansholm industribaner er nå såpass ferdig at det kan brukes til togframføring. Fra klubbkveld 29. januar. På bildet sees klubbens ungdomsgruppe i dyp konsentrasjon. Lokstallen er skratsjbygget av Styrkar Braathen og skal flyttes til Froland stasjon.



Amjk ute og inne


Selv om klubben er i ferd med å snø inne, lever vi i et fast og ubrytelig håp om at sommeren igjen skal komme med togene i rute!

onsdag 22. januar 2014

Amjk venter på våren...

Dette er siste tilvekst til Hansholm industribaner, et litt rufsete hyttefelt i utkanten av Hansholm. Fra klubbmøte 22. januar, i snøvær og kuldegrader.

søndag 19. januar 2014

Sommerstemninger fra Sjuskogbanen

Med over en meter snø på Sørlandet de siste to døgnene, kan redaktøren ikke motstå disse sommerettermiddagsstemningene fra Steinar Jeppestøls Sjuskogbane. Stasjonen heter Elgsjøen og broa fører over Det store intet. I mellomtiden får vi vente på våren...


torsdag 16. januar 2014

Nytt fra Sjuskogbanen

Steinar Jeppestøl byr på nye bilder fra Sjuskogbanen. Det er NSBs lok 202 type 21a som skifter på Nes stasjon. Vognene som skiftes er litra3 type 2 (nærmest loket) og L4


type 1.

torsdag 9. januar 2014

KLUBBMØTER

Vi møtes hver onsdagkveld
i vårt lille, men fornemme klubbhus utenfor Arendal. Her samles vi rundt klubbanlegget, Hansholm industribaner, som nå er godt kjørbart . Det mangler en del landskap og detaljer, men det bygges litt hver klubbkveld - nesten. Vil du delta i klubbens møter eller treffe oss, er du velkommen til å ta kontakt.

lørdag 4. januar 2014

Månedens bilde Januar 2014

Det er midt på 1960-tallet, og damplokomotivene tøffer ennå på sidelinjen Arendal - Nelaug. Det legges nytt tak på kullskuret i Arendal. Fra Halvor Sannæs´hjemmeanlegg. Foto: Halvor Sannæs

fredag 3. januar 2014

Amjk deltar i kulturlivet - Arendal biblioteks førjulshappening







Her er flere bildet fra før snøen som falt i fjor: Det er blitt en tradisjon at klubben  bidrar med et anlegg på Arendal biblioteks "litterærer julebord". I år var tusen mennesker innom i løpet av en lørdag i adventstiden.
Foto: Styrkar Braathen


Fremo-treff i Barbu, Arendal, 10. mars 2013










Foto: Styrkar Braathen.

Vi ser fram til å møtes igjen i Arendal i mars 2014 - til en ny samling i samme stil. Velkommen!