AMJK

Arendal MJ-klubb (AMJK) består av en liten gruppe modelljernbaneinteresserte i Arendals-regionen. Vi har en felles interesse for de jernbanestrekningene som eksisterer og eksisterte i vårt nærområde, og vi forsøker også å gjenskape disse i modell, både hver for oss og i fellesskap. På denne websiden vil vi presentere bilder fra våre moduler og fra våre forskjellige hjemmeanlegg. Vi ønsker deg velkommen inn!



torsdag 5. februar 2009

Klubbmøte 5/2-09

Vi har i den senere tiden jobbet med å pusse opp noen av de eldste Fremodulene i klubbens besittelse. Vallekilen er på vei til å bli ny og fin, men ikveld fortsatte vi med oppsetting av gjerder, telegrafstolper og planting av gress på Halvors 90-graders sving som har vært med oss siden tidenens morgen. Det er utrolig hva litt bunnvegetasjon, trær og litt detaljer kan gjøre med utseendet til en tilårskommen modul. Vi burde selvfølgelig tatt noen "før" og "etter"-bilder, men dere får nøye dere med sistnevnte.

Veien kom mye mer til sin rett med litt skikkelig vegetasjon på sidene. Nå mangler bare litt ugresstuster i veien og litt smådetaljer langs veikanten. Kanskje noen blomster?

Vi har brukt en blanding av Heki's nye Wildgras-matter og Noch Grasmaster med Heki statisk gress. Gjerdet er laget av ståltråd og sytråd.

Ingen kommentarer: