AMJK

Arendal MJ-klubb (AMJK) består av en liten gruppe modelljernbaneinteresserte i Arendals-regionen. Vi har en felles interesse for de jernbanestrekningene som eksisterer og eksisterte i vårt nærområde, og vi forsøker også å gjenskape disse i modell, både hver for oss og i fellesskap. På denne websiden vil vi presentere bilder fra våre moduler og fra våre forskjellige hjemmeanlegg. Vi ønsker deg velkommen inn!tirsdag 29. april 2008

En "engelskmann" bygges

Halvor har gjort hjemmeleksa si siden forrige gang, og forsøkt seg på en av de tre "engelskmennene" som skal bygges til Nelaugs østside. Noe småjusteringer gjenstår ennå før den fungerer optimalt, men den ser iallefall lekker ut!

AMJK's vekselbyggingsdugnad har så langt resultert i 5 hel- eller halvferdige veksler. Vi trenger da faktisk bare en til for å være "i mål" med Nelaug øst. Vi kommer nok imidlertid til å lage noen fler for å få øvet oss skikkelig på dette. Nå har vi også fått tak i en filejigg fra Fast Tracks noe som letter jobben med å file krysspisser og tungespor en hel del.

Ingen kommentarer: