AMJK

Arendal MJ-klubb (AMJK) består av en liten gruppe modelljernbaneinteresserte i Arendals-regionen. Vi har en felles interesse for de jernbanestrekningene som eksisterer og eksisterte i vårt nærområde, og vi forsøker også å gjenskape disse i modell, både hver for oss og i fellesskap. På denne websiden vil vi presentere bilder fra våre moduler og fra våre forskjellige hjemmeanlegg. Vi ønsker deg velkommen inn!



fredag 18. november 2022

ARENDALSTREFFET 2023

16 -19 MARS

 


For 20 gang har Arendal Modelljernbaneklubb (AMJK) gleden av å innby til FREMO-treff i Arendal. Stedet er Nedeneshallen, stedet vi har brukt de siste treffene. 

Tema og epoke

Tema er hovedbanen mellom Oslo og Stavanger, med trafikk mot Arendal og Treungen. Detaljer blir klarert i løpet november og desember, og mer info vil komme da.

Epoken er som vanlig, 1960 til 1970, og det legges opp til å kjøre med tidsriktig materiell. Vi henstiller til alle om å bringe med seg materiell i henhold til dette. 

Tidsramme for treffet

Vi satser på å ha anlegget oppe og stå i løpet av torsdag 16/3-23, ettermiddag/kveld. Vi henstiller til flest mulig å delta på opprigging og klargjøring denne dagen. 

Påmelding

Påmelding skjer via vedlagte link, som du finner til slutt i infoen.

Kun påmelding via denne linken vil bli akseptert. 

For at treffet skal være hyggelig for alle, og av hensyn til stedets fasiliteter, så må vi sette et tak på antall deltakere. Vi har valgt å sette dette på 65 personer. Bekreftelse på deltakelse vil skje så snart fristen for påmelding er passert og vi har fått oversikt. Forventet tidspunkt for bekreftet påmelding vil være i siste halvdel av januar 2023.

Vi vil da sende ut bekreftelse til den enkelte av dere, sammen med en faktura for det som er bestilt. Ingen betaling skal skje før den enkelte har mottatt dette.

Hvis det vil være flere påmeldte enn vi kan ta imot, så vil det bli foretatt en prioritering. FREMO-medlemmer vil få prioritet.

Moduler og materiell

Vi jobber med behovet for moduler og vi vil komme tilbake med en etterlysning på det vi måtte ønske. Om du har (nye) moduler vi ikke kjenner til så informer gjerne om det på email-adressen nedenfor.

Vi er spesielt interessert i å få med flere strekningsmoduler, både rette og kurver, og vil foretrekke moduler som er ferdige, både teknisk og utseendemessig.

Materiell:

Rullende materiell må ha fungerende koblinger slik at vi kan unngå driftsproblemer. Fleischmann bøylekobbel er å foretrekke. Faste vognstammer kan ha andre typer kobbel internt, men må ha bøylekobbel på begge endene. Lokomotiver må ha Fleischmann bøylekobbel eller kompatibel krok.

Alt rullende materiell skal i utgangspunktet være utstyrt med hjul tilsvarende RP25.

Alle lok må ha DCC-kompatibel dekoder. Lok skal fortrinnsvis være forberedt med adresse i henhold til FREMO-Norges nummerserie.

Kontakt Halvor for tildeling av adresse. Vi forutsetter at alle har ferdig programmert FREDi-kjørekontroll med til sine lok. Kjørekontroller med stillbar adresse (f.eks. Digitrax) kan ikke brukes.

Før treffet så er det viktig at alle hjul er renset.

For lok minner vi om viktigheten av rene hjul, slik at godt strømopptak sikres. 

 

Mat og overnatting

Som vanlig vil vi sørge for tørrmat og drikke under treffet.

Det blir fire «tørrmat» måltider i løpet av treffet. Kveldsmat torsdag, lunsj fredag, lørdag og før avreise på søndag. I tillegg blir det mulighet for varmmat fredag og lørdag. Tradisjonen tro blir det lapskaus på fredag og pizza på lørdag. Kaffe/te blir tilgjengelig under hele treffet.

Se påmeldingslinken for priser og bestilling. 

Det er mulig å overnatte i lokalene vi bruker. Gi beskjed ved påmeldingen om du ønsker å overnatte der.

Vi har kontaktet de lokale hotellene Strand Hotel på Fevik og Grand Hotel i Arendal, og har avtalt nedenstående priser. Bestilling gjøres direkte til det enkelte hotell. Vi har ikke fått foretatt reservasjoner, så rom tilbys så lenge det er ledig kapasitet.

Strand Hotel, Fevik Tel. +47 37 25 00 62 :

Enkeltrom           kr 1195 pr døgn

Dobbeltrom        kr 1495 pr døgn

3 sengsrom        kr 1950 pr døgn

Prisen inkluderer frokost, parkering og inngang til velværeavdelingen.

Det er ikke reservert rom her, så rom tilbys så lenge det er ledig.

Oppgi «FREMO» ved bestilling.

Link til hotellets nettside: https://www.classicnorway.no/hotell/strand-hotel-fevik/

 

 Grand Hotel, Arendal Tel. +47 37 00 07 20 :

Overnatting i trivelige enkeltrom kr 950,-

Overnatting i trivelige dobbeltrom kr 1150,-

Dette er pr rom pr natt så lenge det er ledig kapasitet.

Oppgi FREMO – Treff ved bestilling.

Link til hotellets nettside: https://www.grandhotelarendal.no/

Velkommen 

Har du spørsmål knyttet arrangementet så kan vi kontaktes på arendal.mjk(at)gmail.com

Vi håper at du har mulighet til å ta turen til Arendal denne helga i mars. Vi satser på at vi nok en gang kan ha en trivelig helg med mye moro rundt modelljernbane, og gleder oss til å se deg her i Arendal!

 

Påmelding gjør du HER

For information in English, click here. 

Ingen kommentarer: